onze tarieven
 

Probleem: Vastlopen met het theoretisch kader


advies, consult, afstuderen, scriptie

Afstudeerbegeleiding

Al meer dan vijf jaar helpen wij met veel succes studenten met hun thesis. Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Begeleiding

Meer weten over wij studenten helpen met statistiek? Kijk voor meer informatie op persoonlijke statistiekbegeleiding of over onze statistiek klasjes.

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Zit je helemaal vast met je SPSS,? Onze ervaren SPSS begeleiders helpen je verder kijk op spss begeleiding

Ik loop vast met het schrijven van mijn theoretisch kader!

Ben je begonnen met je theoretisch kader, maar twijfel je of je de juiste informatie hebt verzameld? Of heb je wel bruikbare informatie, maar weet je niet hoe je verschillende bronnen met elkaar in verband moet brengen? Misschien vind je het wel moeilijk om Engelstalige, academische artikelen te interpreteren en te gebruiken? Het kan ook zijn dat je nog niet begonnen bent met het schrijven van je theoretisch kader, maar dat je er ontzettend tegenop ziet om een start te maken omdat je niet precies weet wat er van je verwacht wordt. Wat je probleem ook is, Afstudeerbegeleider kan je helpen om het schrijven van je theoretisch kader een stuk eenvoudiger te maken.

Waarom loop je vast met je theoretisch kader..

Om te beginnen is het voor jou misschien niet eens duidelijk waarom je een theoretisch kader moet schrijven. Je hebt vele artikelen en boeken bij elkaar verzameld die interessant zijn voor je onderwerp, maar nu je ze hebt samengevat in je theoretisch kader is het toch niet wat het moet zijn. Het schrijven van een theoretisch kader is iets anders dan een samenvatting geven van de beschikbare literatuur. Als je niet goed weet wat het verschil is, is de kans dat je op enig moment vastloopt groot.

Wat kan je eraan doen..

Je zit nu waarschijnlijk naar een berg uitgeprinte artikelen en boeken te kijken die je steeds vluchtig doorleest. Je weet eigenlijk niet hoe je een theoretisch kader moet schrijven, maar het is een essentieel onderdeel van je verhaal! Je hebt iemand nodig die jou uit kan leggen hoe het allemaal werkt en samen met jou orde in de chaos kan brengen zodat jij weer weet waar je moet beginnen. Daar kunnen wij jou bij helpen!

Hoe wij jou kunnen helpen..

Elke student heeft zijn eigen hulpvraag en loopt tegen andere zaken aan. Daarom willen wij graag in een vrijblijvend gesprek met jou kijken hoe wij jou kunnen helpen. Je vertelt waar je mee zit en op basis daarvan kunnen we je aanraden om één van onze workshops te volgen of met één van onze experts je onderzoek eens goed door te spreken. Waar je ook mee zit, we kunnen je verder helpen!

advies, consult, afstuderen, scriptie

Scriptie Hulp

Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Hulp

Kijk op persoonlijke statistiekbegeleiding

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Kijk op spss begeleiding

Our Consultant