onze tarieven
 

Nieuw: Onze Bootcamps


Hoe helpen wij Studenten?

Waarom Bootcamps?

Lees hier wat de voordelen zijn van onze bootcamps

 

1. Bespaar tijd en voorkom studievertraging

2. Leer snel en efficiënt belangrijke studie skills

3. Leer van experts en ervaren begeleiders

 

Wat vonden andere studenten van ons?

Accountancy

★★★★☆
4 5 1
Vriendelijk en kundig

MBA Business Management

★★★★★
5 5 1
Martin from Afstudeerbegeleider guided me through the final steps of my analysis for my dissertation. SPSS was very intimidating, and I was worried that it would be difficult to have online SKYPE lessons for something so technical, but it was really easy to understand and follow the lessons. It was helpful to be able to schedule as many sessons as I needed from the comfort of my own home to make sure that I reach my dissertation deadlines and goals. Martin was also able to help me explore my data and find some interesting results. I can't recommend Afstudeerbegeleider enough.

Accountancy Data-Analyse

★★★★★
5 5 1
Ik heb vandaag mijn eerste Skype meeting gehad met Peter omtrent data-analyse voor mijn Master thesis voor Accountancy. Hij had kennis van zaken en bied een prettige begeleiding. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Over de Bootcamps

 Waarom zijn de bootcamps handig?

Het nieuwe studiejaar is weer begonnen en studenten zijn gestart met het schrijven van hun scriptie. Om studenten hierbij te helpen bieden wij een nieuwe dienst: de Scriptie-Bootcamps. Met behulp van onze Bootcamps voorkom je vertragingen en tijdverlies gedurende jouw scriptie! Hierdoor kan je sneller afstuderen waardoor je ook weer minder collegegeld hoeft te betalen. Wij hebben verschillende Bootcamps waar jij uit kan kiezen op zowel HBO als WO-niveau.

Wat leer je bij de bootcamps?

Op de Scriptie Bootcamps leer je hoe je gestructureerd, gecontroleerd en efficiënt je scriptie opzet en schrijft zodat je geen onnodige tijd verliest. Het gaat hier om de structuur van de scriptie. Tijdens deze training zal de inleiding van je scriptie en het theoretisch kader aan bod komen. In het onderdeel inleiding gaan wij in op de opbouw en logica van een inleiding. Aan bod zullen onder andere komen: de inleiding, aanleiding, probleemstelling, doelstellingen en hoofdvraag. Tevens zal het verband met het theoretisch kader en de interne/externe analyse worden gemaakt. In het deel theoretisch kader doorlopen wij met jou de belangrijkste functies van een theoretisch kader. We zullen laten zien hoe je op een slimme manier verschillende theorieën kunt samenbrengen, wat het verschil is met een literatuuronderzoek en je behoeden voor het schrijven van een samenvatting.

Wat kost het?

De Bootcamps duren drie uur per dagdeel. De kosten voor één Bootcamp zijn €30 en als je twee Bootcamps volgt zijn de kosten eenmalig €50. Elke Bootcamp heeft twee delen maar kunnen afzonderlijk gevolgd worden. Inschrijven voor de bootcamps is vrijblijvend en wij nemen na inschrijving binnen 24 uur contact met je op.

Waar is het?

Onze Bootcamps vinden plaats in Amsterdam. De exacte locatie wordt bij het aanmelden aangekondigd.

Onze andere bootcamps

Naast de scriptie bootcamps bied afstudeerbegeleider ook bootcamps voor Statistiek en SPSS. Klik op onderstaande links voor meer info of schrijf je direct in via het inschrijfformulier.

SPSS Bootcamps

Statistiek Bootcamps

Hieronder kun je je inschrijven!

 Get your own webform with Podio

Tot snel bij een van onze Bootcamps!

*Alle bootcamps zijn onder voorbehoud dat er voldoende inschrijvingen zijn. Indien er niet voldoende inschrijvingen zijn zullen de bootcamps minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd.

Maak kennis met ons Team!