onze tarieven
 

Samenvatting / Abstract


advies, consult, afstuderen, scriptie

Afstudeerbegeleiding

Al meer dan vijf jaar helpen wij met veel succes studenten met hun thesis. Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Begeleiding

Meer weten over wij studenten helpen met statistiek? Kijk voor meer informatie op persoonlijke statistiekbegeleiding of over onze statistiek klasjes.

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Zit je helemaal vast met je SPSS,? Onze ervaren SPSS begeleiders helpen je verder kijk op spss begeleiding

In de samenvatting (of het abstract) beschrijf je kort waar jouw onderzoek over gaat: je beschrijft de belangrijkste zaken en bevindingen van jouw scriptie. Het is de bedoeling dat je in de samenvatting de aandacht van de lezer trekt, dat hij geïnteresseerd raakt in het onderwerp van je scriptie en de rest van je stuk wilt lezen.

Het samenvatten van je gehele onderzoek kan er lastig zijn. Wat schrijf je wel op en wat niet, wat zijn mijn belangrijkste bevindingen en hoe trek ik de aandacht van de lezer? Afstudeerbegeleider kan je helpen met het scherp en bondig samenvatting van jouw onderzoek. Vul in onderstaand formulier kort in waar je mee bezig bent en waar je tegen aan loopt, dan nemen we contact met je op over hoe wij jou het beste kunnen helpen en begeleiden.

advies, consult, afstuderen, scriptie

Scriptie Hulp

Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Hulp

Kijk op persoonlijke statistiekbegeleiding

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Kijk op spss begeleiding

Our Consultant