onze tarieven
 

Probleem: Onderzoek opzetten


advies, consult, afstuderen, scriptie

Afstudeerbegeleiding

Al meer dan vijf jaar helpen wij met veel succes studenten met hun thesis. Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Begeleiding

Meer weten over wij studenten helpen met statistiek? Kijk voor meer informatie op persoonlijke statistiekbegeleiding of over onze statistiek klasjes.

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Zit je helemaal vast met je SPSS,? Onze ervaren SPSS begeleiders helpen je verder kijk op spss begeleiding

Ik weet niet hoe ik een onderzoek moet opzetten!

Je bent bezig met je scriptie en hebt al een onderwerp gekozen dat je graag wilt onderzoeken. Nu kan het zijn dat je niet goed weet hoe je dat onderzoek precies in moet richten. Is een literatuuronderzoek voldoende, of moet je ook een praktisch onderzoek uitvoeren? Hoe stel je eigenlijk een goede vragenlijst op voor een enquête? Als je interviews afneemt, hoeveel moeten dat er dan zijn, en welke vragen moet je stellen zodat je de informatie verzamelt die je nodig hebt? En wat onderzoek je nou precies met deskresearch en fieldresearch?

Waarom is het lastig om een onderzoek op te zetten

Het opzetten van een onderzoek, of het nu vragenlijsten of interviews zijn, is een vak apart. Waarschijnlijk heb je wat colleges en werkgroepen gevolgd die je hadden moeten leren hoe je onderzoek moet doen, maar als je eerlijk bent heb je er weinig van opgestoken. Zou je bijvoorbeeld nu de keuze voor een bepaalde onderzoeksmethode kunnen beargumenteren?

Wat kan je eraan doen..

Je zit nu waarschijnlijk met een onzeker gevoel. Je mist de basis om zelf een onderzoek op te zetten, maar die heb je gewoonweg nodig! Je hebt iemand nodig die jou uit kan leggen hoe het allemaal werkt en samen met jou orde in de chaos kan brengen zodat jij weer weet waar je moet beginnen. Daar kunnen wij jou bij helpen!

Hoe wij jou kunnen helpen..

Elke student heeft zijn eigen hulpvraag en loopt tegen andere zaken aan. Daarom willen wij graag in een vrijblijvend gesprek met jou kijken hoe wij jou kunnen helpen. Je vertelt waar je mee zit en op basis daarvan kunnen we je aanraden om één van onze workshops te volgen of met één van onze experts je onderzoek eens goed door te spreken. Waar je ook mee zit, we kunnen je verder helpen!

advies, consult, afstuderen, scriptie

Scriptie Hulp

Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Hulp

Kijk op persoonlijke statistiekbegeleiding

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Kijk op spss begeleiding

Our Consultant