onze tarieven
 

Probleem: Moeite met SPSS


advies, consult, afstuderen, scriptie

Afstudeerbegeleiding

Al meer dan vijf jaar helpen wij met veel succes studenten met hun thesis. Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Begeleiding

Meer weten over wij studenten helpen met statistiek? Kijk voor meer informatie op persoonlijke statistiekbegeleiding of over onze statistiek klasjes.

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Zit je helemaal vast met je SPSS,? Onze ervaren SPSS begeleiders helpen je verder kijk op spss begeleiding

SPSS ellende?

Heb je de resultaten van je vragenlijst binnen? Dan kan je eindelijk aan de gang! Maar… hoe pak je dat aan? Weet je niet precies hoe je je data in SPSS kan krijgen? Of is dit wel gelukt, maar weet je niet wat de volgende stap is? Je hebt vast colleges en werkgroepen gehad waarin je hebt leren werken met SPSS, maar als je het dan opeens zelf moet doen is het toch een stuk lastiger. Welke analyses moet je bijvoorbeeld gaan toepassen? En welke informatie moet je daarvoor gebruiken, en welke juist niet?

Waarom loop je vast met SPSS..

SPSS is een lastig programma en het is daarom belangrijk  dat je erin bent getraind het programma te gebruiken. Waarschijnlijk heb je genoeg lessen en werkgroepen gevolgd maar als je eerlijk bent heb je er weinig van opgestoken. Zou je nu bijvoorbeeld kunnen vertellen wat het verschil is tussen een ANOVA en een regressie analyse? Of überhaupt hoe je zelfstandig een data-analyse uit moet voeren zonder dat daar een gestructureerde opdracht bij zit?

Wat kan je eraan doen..

Je zit nu waarschijnlijk met je handen in het haar naar een scherm te kijken en hebt je SPSS boeken in de aanslag maar geen idee waar je moet kijken. Je mist simpelweg de basis om zelf een data-analyse uit te voeren die zul je toch nodig hebben! Je hebt iemand nodig die jou uit kan leggen hoe het allemaal werkt en samen met jou orde in de chaos kan brengen zodat jij weer weet waar je moet beginnen. Daar kunnen wij jou bij helpen!

Hoe wij jou kunnen helpen..

Elke student heeft zijn eigen hulpvraag en loopt tegen andere zaken aan. Daarom kunnen we tijdens een vrijblijvend gesprek met jou kijken hoe wij jou kunnen helpen. Je vertelt waar je mee zit en op basis daarvan kunnen we je aanraden om één van onze workshops te volgen of met één van onze experts je onderzoek eens goed door te spreken. Waar je ook mee zit, we kunnen je verder helpen!

advies, consult, afstuderen, scriptie

Scriptie Hulp

Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Hulp

Kijk op persoonlijke statistiekbegeleiding

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Kijk op spss begeleiding

Our Consultant