onze tarieven
 

Los consult met expert


advies, consult, afstuderen, scriptie

Scriptie Begeleiding

Kom jij er niet uit met je scriptie. Geen idee wat en hoe je verder moet. Wij kunnen je helpen! Voor meer info klik dan op Scriptie Begeleiding

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

Methode & Data Analyse

Geen idee hoe je de data van je onderzoek methode moet uitschrijven? Zit je helemaal vast met je data analyse en SPSS? Onze ervaren begeleiders helpen je verder kijk op spss begeleiding of op onderzoeksmethoden

Ben jij bezig met je scriptie of andere opdracht voor je studie en kom je er niet uit? Kom dan bij ons langs voor een sessie met één van onze experts!

Samen met de expert neem je in korte tijd je probleem door en en krijg je advies hoe je het aan moet pakken. Ook is het mogelijk om samen bijvoorbeeld de je hoofd en deelvragen, je hypotheses of analyses door te spreken om te checken of deze kloppen.

Na een telefonische intake wordt besproken hoeveel tijd de sessie gaat duren en wordt een afspraak ingepland. Je wordt snel geholpen zodat jij weer verder kan!

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt

Onze Begeleiders