onze tarieven
 

Loopbaanbegeleiding studenten


advies, consult, afstuderen, scriptie

Afstudeerbegeleiding

Al meer dan vijf jaar helpen wij met veel succes studenten met hun thesis. Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Begeleiding

Meer weten over wij studenten helpen met statistiek? Kijk voor meer informatie op persoonlijke statistiekbegeleiding of over onze statistiek klasjes.

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Zit je helemaal vast met je SPSS,? Onze ervaren SPSS begeleiders helpen je verder kijk op spss begeleiding

Ben je (bijna) klaar met je studie en heb je geen idee hoe nu verder? Door middel van loopbaanbegeleiding kom je erachter!

 

Vraag je je af hoe je de kennis die je de afgelopen jaren hebt vergaard kunt gaan inzetten in een baan?

Staar je je blind op vacatures zonder te weten wat ze nu eigenlijk inhouden?

Vraag je je af waar jouw talenten het beste tot hun recht komen?

Heb je eigenlijk geen idee wat er allemaal ‘te koop’ is op de arbeidsmarkt en hoe je deze het beste kunt bestormen?

 

Wij kunnen je helpen!

 

Door middel van loopbaanbegeleiding kom je erachter wat er bij jou past. Loopbaanbegeleiding lijkt heel erg op loopbaancoaching en loopbaanadvies. Onder begeleiding verstaan wij dat we jou begeleiden bij het maken van je eigen keuzes: wij geven je dus geen bindend advies.

Gedurende het traject zoeken we samen met jou uit hoe je optimaal invulling kunt geven aan jouw passies en talenten. Dit doen we door middel van een stappenplan en methoden en technieken die bij jou passen. Hierbij kun je denken aan capaciteitentesten, persoonlijkheidsvragenlijsten en/of andere opdrachten.

Gaandeweg leer je jezelf beter kennen; dit leidt tot zelfinzicht en zelfbewustzijn. Daarnaast wordt je je bewust van jouw wensen, behoeften, kwaliteiten en valkuilen.  Zodoende wordt het eenvoudiger om met de vele keuzes die je hebt om te gaan. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je met een concreet actieplan opzoek gaat naar jouw baan.

 

Verder helpen we je natuurlijk ook met je CV!

 

Ben je benieuwd of loopbaanbegeleiding iets voor jou zou kunnen zijn en of wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Zo kom je erachter of je een klik met ons hebt en wij kunnen je meteen iets meer vertellen over onze aanpak.

 

Naast loopbaanbegeleiding kun je ook bij ons terecht voor studiekeuzebegeleiding, afstudeerbegeleiding en statistiekbegeleiding.

advies, consult, afstuderen, scriptie

Scriptie Hulp

Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Hulp

Kijk op persoonlijke statistiekbegeleiding

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Kijk op spss begeleiding

Onze Begeleiders