onze tarieven
 

Hulp bij scriptie contact


Hoe kunnen wij jou helpen je scriptie te halen?

Waarom Scriptie Begeleiding?

De voordelen van begeleiding

Lees hier wat de voordelen zijn van hulp via afstudeerbegeleider

 

1. Bespaar tijd en voorkom studievertraging

2. Voorkom herkansingen of herschrijvingen

3. Leer snel en efficiënt belangrijke studie skills

4. Maak de juiste keuzes bij onderzoek en data-analyse

5. Maak gebruik van experts en ervaren begeleiders

 

Neem vrijblijvend contact op!

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt

Contactgegevens 

Tel: 020-7522702 of 06-40827715

Email: info@afstudeerbegeleider.nl

Adres hoofdkantoor: Maassluisstraat 2, 1062GD Amsterdam

Wat vonden andere studenten van ons?

★★★★★
5 5 1
Ik zocht hulp voor het statistiekgedeelte van mijn masterscriptie, met name voor de interpretatie van mijn resultaten en het dubbelchecken van de gedane analyses. Ik ben uitstekend geholpen, ook met het juiste verwoorden van de resultaten. Absoluut aan te raden voor iedereen die op korte termijn goed advies en hulp nodig heeft om succesvol af te studeren!

Bedankt Kiki!

★★★★★
5 5 1
Ik heb in de zomerperiode elke week bijles gehad van Kiki voor een belangrijke statistiek herkansing. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen. Vanaf het begin voelde ik mij gelijk op mijn gemak bij haar. Zij had veel geduld voor mijn vragen en gaf mij zelfvertrouwen. Alles werd in Jip-en-Janneke-taal uitgelegd en geen vraag was te gek. Dankzij haar heb ik mijn tentamen gehaald!

-

★★★★☆
4 5 1
Ik ben goed op weg geholpen. Onderling tussen begeleiders was er wel een verschil in kwaliteit en kennis waarneembaar. De begeleiding maakte het voor mij in eerste instantie nog ingewikkelder l, aangezien ik allerlei nieuwe meningen en ideeën kreeg. Maar dat heeft me ook weer verder geholpen en het geheel anders leren bekijken.

Wij staan voor je klaar!

Zorg dat je in no time voorbereid bent voor je Scriptie, Statistiek of SPSS!

Neem contact op voor meer informatie!

Onze Begeleiders