onze tarieven
 

contactformulier


Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt

Wat vonden andere studenten van ons?

Accountancy Data-Analyse

★★★★★
5 5 1
Ik heb vandaag mijn eerste Skype meeting gehad met Peter omtrent data-analyse voor mijn Master thesis voor Accountancy. Hij had kennis van zaken en bied een prettige begeleiding. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Top geholpen met statistiek!

★★★★★
5 5 1
Hoi ik ben top geholpen door afstudeerbegeleider (door Peter Faasse). De begeleiding gaf inzicht en doorzicht in de statistiek. Kritische vragen. Gerichte kennis overdracht. Optrekken onder begeleiding maar je moet het zelf wel doen. Prima bereidheid om er voor je zijn op de momenten dat het nodig was. Zelf in het weekend. Ronduit top. Fijn dat afstudeerbegeleider bestaat! Peter Faasse dank voor je goede begeleiding/ advies!. Met vriendelijke groet, Orlando Baker

★★★★★
5 5 1
Ik zocht hulp voor het statistiekgedeelte van mijn masterscriptie, met name voor de interpretatie van mijn resultaten en het dubbelchecken van de gedane analyses. Ik ben uitstekend geholpen, ook met het juiste verwoorden van de resultaten. Absoluut aan te raden voor iedereen die op korte termijn goed advies en hulp nodig heeft om succesvol af te studeren!

Onze Begeleiders