onze tarieven
 

Afbakening


advies, consult, afstuderen, scriptie

Afstudeerbegeleiding

Al meer dan vijf jaar helpen wij met veel succes studenten met hun thesis. Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Begeleiding

Meer weten over wij studenten helpen met statistiek? Kijk voor meer informatie op persoonlijke statistiekbegeleiding of over onze statistiek klasjes.

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Zit je helemaal vast met je SPSS,? Onze ervaren SPSS begeleiders helpen je verder kijk op spss begeleiding

Afbakenen van je scriptie
Het komt vaak voor dat je probleemstelling betrekking heeft op een vrij groot probleem, en dus aanzet tot een erg breed onderzoek. Jouw onderzoek is er echter bij gebaat zo specifiek mogelijk te zijn, zodat je concreet iets kunt onderzoeken. Je moet je onderzoek dan ook afbakenen, en aangeven op welke elementen van de grote probleemstelling je onderzoek van toepassing is. In de afbakening geef je dus aan wat je gaat onderzoeken vanuit welk perspectief.

Hulp bij het afbakenen van je scriptie
Het is van belang voor een succesvol verloop voor de rest van je scriptie, dat je je onderzoek goed afbakent en dus niet gaat zwemmen in alle verschillende mogelijkheden en informatie die je hebt. Afstudeerbegeleider kan je ondersteunen bij het constructief afbakenen van je onderzoeksonderwerp. Geef in het contactformulier kort aan waar je mee bezig bent en waar je tegen aan loopt, dan nemen we contact met je op over hoe wij jou het beste kunnen begeleiden.

advies, consult, afstuderen, scriptie

Scriptie Hulp

Voor meer info klik dan op persoonlijke thesisbegeleiding

Portrait Of Male Professor

Statistiek Hulp

Kijk op persoonlijke statistiekbegeleiding

afstudeerbegeleider, student, scriptie, advies

SPSS begeleiding

Kijk op spss begeleiding

Onze Begeleiders